duminică, 27 iunie 2010

Schimb manual de trafic



In ultima perioada spatiul virtual romanesc a fost "invadat" de site-uri pentru schimb automat de trafic. Pornind de la primul "trafic automat" de pe piata din Romania - schimbdetrafic.ro - si continuand cu trafic-gratis.ro, trafic-site.ro ca si sisteme serioase si alte site-uri de schimb automat de trafic cu un numar restrans de utilizatori in comparatie cu cele mentionate. S-a uitat insa ca cel mai efiecient schimb de trafic este cel manual. Atat din punctul de vedere al promovarii online (pentru ca utilizatorii vizualizeaza fiecare site in parte) cat si pentru "traficul sanatos" pe care il furnizeaza. Un trafic bazat pe clicuri. Adevarat, cu un efort suplimentar, dar cu rezultate mult mai bune si mult mai bine "pretuite" in algoritmul principalelor motoare de cautare.
Schimbul manual de trafic confera o mai mare apropiere intre utilizatori si siturile din trafic. Un feed-back mult mai bun si o vizualizare eficienta pentru marketingul siturilor afisate in pagina de navigare. In plus, cu un sistem complex de bannere, un astfel de program ofera o dubla promovare. Cea conferita de afisarea site-ului dar si cea a prezentarii unui banner eficient pentru impactul publicitar. Bine gandit, bine structurat din punctul de vedere al criteriilor de publicitate, banerul afisat in bara poate fi uneori chiar de mai mare impact decat site-ul afisat in navigare. In al treilea rand, la fel de important pentru marketingul si publicitatea unui site promovat de schimbul manual de trafic, posibilitatea de a realiza reclame text gen publicitate contextuala ce vor fi afisate pe site-ul de schimb de trafic.
Asadar 5 avantaje majore in favoarea schimbului manual de trafic in comparatie cu sistemele de trafic automat:
- Vizualizarea efectiva de catre utilizatori a sitului in zona de navigare
- Trafic bazat pe clicuri reale
- Posibilitatea de a promova un site prin banere de 468/60 px
- Posibilitatea de promovare pe site-ul de schimb manual de trafic prin "vizualizari text" - anunturi publicitare pe respectivul site de tipul publicitatii contextuale
- Deseori pentru conturile upgrade un site dezvoltat de schimb manual de trafic iti poate oferi si sansa de a castiga bani, pe langa posibilitatea de a-ti promova online propriul sau propriile site-uri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.