Ghid schimb de trafic1. Câteva informaţii despre schimbul de trafic
Traficul este foarte important pentru promovarea şi poziţionarea unui website în principalele motoare de cautare (Google, Yahoo etc.). Un trafic decent şi constant , fie şi trafic obţinut prin shcimb de trafic, va avea ca prim rezultat urcarea în SERP (search engine results page). Îmbunătăţirea poziţiei în motoarele de căutare se poate obţine astfel prin trafic în doar câteva zile. Iar apoi traficul constant adus prin schimb de trafic va ajuta la obşinerea de noi trepte în plus în rezultatele afişate de motoarele de căutare sau menţinerea fermă a poziţiei in fata siturilor similare. Traficul contribuie esenţial la obţinerea şi apoi la întărirea unui page rank. Traficul ajută la promovarea respectivului site prin afişarea lui constantă în motoarele de navigare puse la dispozitie utilizatorilor reţelei de schimb de trafic. Un site fără trafic constant îşi va pierde din page rank îşi va pierde poziţia în SERP. Pentru evaluarea unui site Google dar şi Yahoo foloseşte un algoritm complex în care sunt 2 elemente esenţiale: traficul primit de un site şi un număr cat mai mare de linkuri care să "recomande", sa direcţioneze spre respectivul site.

Avantajul schimbului de trafic este că îţi oferă un trafic constant, real, grarantat de clicurile generate prin schimb manual de trafic. Schimbul de trafic nu a fost inventat in Romania. Acest sistem funcţionează de pe la jumatatea anilor 90' in Occident şi cu preponderenţă in SUA. Un prim argument impotriva cleor care combat acest sistem ar fi acesta: daca schimbul de trafic nu este bun şi "dauneaza grav sanatatii site-ului"... de ce a supravieţuit atâta timp? Mai mult, s-au dezvoltat şi au apărut din ce în ce mai multe sisteme. Ce funcţionează şi în prezent şi se dezvoltă. Traffic Exchange (TE) au fost inventate pentru a permite utilizatorilor sa obtina un flux continuu de trafic pentru siteul personal fara costuri suplimentare si fara sa detii abilitati SEO - Search Engine Optimization (optimizare pentru motoare de cautare). 


2. Prima etapă: înregistrarea ca utilizator.
Este condiţia principală pentru a deveni utilizator al sistemulu schimbdetrafic.com. Trebuie să intraţi pe site-ul de schimb de trafic şi să ajungeţi în zona de înregistrare (signup):

Pe pagina de înregistrare decideţi ce fel de cont doriţi să aveţi în sistem. Un cont gratuit sau un cont special: cont gold, cont silver sau cont diamant. Fiecare cont are bonusuri şi caracteristici diferite ce pot fi văzute pe coloana din dreapta. Chiar şi contul gratuit are bonusuri. Dupa completarea formularului de înregistrare o să primiţi pe adresa de email de înscriere un mesaj. Este necesar să citiţi acel mesaj, să daţi clic pe linkul de înregistrare pentru activarea contului. După ce veţi da clic şi veţi urma linkul de activare contul este activat. Trebuie apoi să vă logaţi din pagina principala a site-lui schimbdetrafic.com. Clic pe Login. Apoi completaţi adresa de email cu care v-aţi înregistrat şi apoi parola primită pe aceeaşi adresă de email:
După ce v-aţi autentificat (logat) vă puteţi mofica parola de înregistrare schimbând parola furnizată de noi cu parola dorită de dumneavoastră. Acest lucru se face din zona "Profilul tau" dn zona "Date personale cont" pe care le regăsiţi în pagina dv principală de utilizator. 
3. Cum puteţi achiziţiona vizite în afara celor primite ca bonus la înscriere.
După logare o să primiţi un mesaj referitor la activarea contului. Este o măsură simplă pentru a vă familiariza cu principiul, cu mecanismul schimbului de trafic. Pentru activarea contului trebuie să navigaţi un anumit număr de pagini (vă este afişat acest lucru). Asta în situaţia unui cont gratuit. La fel, veţi putea propune websituri ale dv pentru trafic doar după activarea contului. Principiul este simplu: aplicaţi, exersaţi mecanismul principal pentru a obţine vizie în sistem prin activarea contului.  Vă familiarizaţi astfel cu funcţia de navigare cu ajutorul căreia veţi obţine vizitele necesare pentru a primi la rândul dv vizie de la ceilalţi utilizatori. În primul rînd trebuie să daţi clic (să accesaţi) pagina de navigare pusă la dispoziţie de noi prin clic pe "pătrărţica" Sart navigare.

Veţi ajunge în pagina de navigare unde va trebuie să urmaţi indicaţiile. Pe scurt: daţi clic pentru a vedea, pe rând, pas cu pas, fiecare site. Este vorba de siturile celorlalţi utilizatori. În schimbul vizualizării acelor site-uri primiţi în schimb vizite. Clic după clic, obţineţi vizitele care se acumuează în contul dv în funcţie de rata de schimb, raportul, pe care îl are nivelul contului dv de utilizator. Cu alte cuvinte: se afişează un site pentru o anumită perioadă de timp (vă apare contorul de timp sus în bară) şi când perioada de vizualizare se încheie trebuie să daţi clic pentru a vizualiza următorul website (apare comanda CLIC AICI). Principiul este foarte simplu şi o să îl înţelegeţi rapid chiar dacă nu sunteţi expert în IT. Este de fapt principiul, mecanismul de bază, pentru schimb de trafic manual. 

Bara de surf are 4 zone importante. Zona de verificare unde la anumite intervale trebuie să introduceţi un cod de securitate pentru a verifica dacă cel care navigheazăa este om (şi nu un soft). Se scrie codul şi apoi se urmează indicaţiile. Apasaţi apoi pe "Clic Aici". În a doua zonă importantă sunt prezentate statistici în timp real pentru contul dv: vizite efectuate, vizite acumulate (în concordanţă cu raportul contului). O a treia zonă este destinată comenzilor rapide spre contul de utilizator. Iar a patra zonă este cea a bannerelor afişate (acolo unde poate fi şi bannerul dv dacă aţi propus şi vi s-a aprobat un banner sau mai multe pentru afişare în această bară de navigare). După ce se activează contul veţi avea acces total  la opţiunile de propunere pentru trafic sau promovare: website, banner, text reclamă. 


4. Pagina principală de utilizator unde găsiţi toate comenzile.
Este cea mai importantă zonă a contului de utilizator. Aici se află absolut toate comenzile necesare pentru gestionarea contului. De aici vă puteţi seta toate opţiunile pentru website-urile propuse în trafic, bannerele proprii de promovare, reclamele text pe care le puteţi afişa în sistem. Tot de aici veţi putea obţine bannerele şi codurile de referer (afiliaţi). Vom încerca să vă explicăm pe rând fiecare modul de comenzi.
Modulul principal "Site-uri si trafic".

De la "Siturile tale" se pot adăuga siturile proprii pentru ca aceadtea să primească trafic. Gestionaţi până la 5 site-uri (pentru un cont gratuit) şi alocaţi vizite din contul dv ptr a primi vizite pentreu siturile aprobate. Un site trebuie mai întâi aaprobat pentru a primi vizite.
De la "Start navigare" porniţi navigarea pentru credite. Mai sus se sxplică această funcţie.
Zona "Adclicker" vă oferă o posibilitate diferită de a obţine vizite la schimb. Pentru fiecare zonă aveţi explicaţii dacă treceţi cu mouse-ul peste respetiva zonă.
Din a doua zonă, delimitată printr-o linie de separaţie, şi denumită "Bannere şi texte" aveţi acces la zona bannerelor. Atât bannerele proprii pentru promovare în reţea cât şi bannere pe care le puteţi posta pe site-ul propriu pentru a primi afiliaţi (refereri).Din "Bannerele tale" se încarcă şi se propun bannerele proprii de promovare.
Din "Textele tale promo" puteţi completa o proprie reclamă text gen publicitate contextuală (Adsense) ce va apare pe schimbdetrafic.com
În zona "Castiga afiliati" aveţi datele reale şi concerete depre nivelurile de afiaţi, despre refererii pe care i-aţi obşinut şi mai ales BANNERELE pe care le puteţi posta pe propriul site pentru a obţine afiliaţi (refereri).

Din "Bannerele tale" se încarcă şi se propun bannerele proprii de promovare.
Din "Textele tale promo" puteţi completa o proprie reclamă text gen publicitate contextuală (Adsense) ce va apare pe schimbdetrafic.com
În zona "Castiga afiliati" aveţi datele reale şi concerete depre nivelurile de afiaţi, despre refererii pe care i-aţi obşinut şi mai ales BANNERELE pe care le puteţi posta pe propriul site pentru a obşine afiliaţi (refereri).

Din zona "Produse si promotii" gestionaţi toate datele si coordonatele legate de: promovare (upgrade) la un cont de utilizator special, cumpărarea de credite pentru trafic, opţiunea de a licita pentru a deveni sponsor - site major şi suprem - pentru o zi (24h), şi foarte important modulul de conversie. Prin modulul de conversie aveţi posibilitatea de a transforma vizitele achiziţionate în "moneda" principală: Creditele de Conversie. Un modul eficient care vă ajută să transformaţi vizitele efectuate în credite conversie şi apoi în afişări bannerep personale, reclame personale text sau pur şi simplu vizite!


Read more...